Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Huila
Χαρακτηριστικά: Σοκολάτα, καστανή ζάχαρη, βερίκοκο, σταφίδα. Γεμάτο σώμα, γλυκιά επίγευση.
Υψόμετρο:1300-2100 m.a.s.l.
Ποικιλιές: Castillo, Caturra, Κολομβία
Διαδικασία: Πλένεται πλήρως
Πιστοποιήσεις: Βιολογικό
Προτεινόμενη μέθοδος παρασκευής: Espresso και φίλτρου
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Huila
Χαρακτηριστικά: Σοκολάτα, καστανή ζάχαρη, βερίκοκο, σταφίδα. Γεμάτο σώμα, γλυκιά επίγευση.
Υψόμετρο:1300-2100 m.a.s.l.
Ποικιλιές: Castillo, Caturra, Κολομβία
Διαδικασία: Πλένεται πλήρως
Πιστοποιήσεις: Βιολογικό
Προτεινόμενη μέθοδος παρασκευής: Espresso και φίλτρου